hrlfg
Pages - Téma lapok
     
Tempus fugit
     
Sunyi, a PÓK (Spider)
     
Jelentéstevés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Summary - Megolvasó
Indulás: 2008-11-21
     
Comics - Képregények
Comics - KépregényekKéptárak: Súgó
Bomango

Bomango is the webcomic of Rob (VanHeist on DeviantArt where you could find some of the original pieces). It is about the funny life and friendship of a teenage boy and two sort-of human sisters. This version here is translated to hungarian and organised to have a more-or-less consistent timeline to connect the "relaunch"...

Bomango a címe Rob netes "képregényének" (VanHeist, ahogy a DA-n szerepel). A történet egy tinédzser fiú és egy nem-teljesen emberi lány testvérpár mindennapjait és barátságát mutatja be gyakran szarkasztikus formában. A fordítás és rendezés fő szempontja az volt, hogy következetes legyen a "relaunch"-al, vagyis az újragondolt eredet-történettel. A fordítás érdekes volt, sokszor kellett kérdeznem az alkotót, hogy "mire gondolt a költő?", sokszor ugyanis az angol humor nem volt áthozható a magyar nyelvbe, ilyenkor "ahhoz közeli" értelmet kellett találni...

 

Bomango ReLaunch

The ReLaunch is essentially the origin story of Bomango try to create a stable, canonical continuity for Bomango. While technically these are the most recent pages it is still the precursor storyline.

 

Ez a "ReLaunch" tulajdonképpen az egész Bomango eredet-története. Mivel a Bomango eredetileg igen ötletszerű volt, szükséges volt egy stabil alap, amire a későbbi (érdekes ezt így kimondani) történetek épülhetnek. Tulajdonképpen a Bomango tényleges újraindítása, amivel stabil, egységes és folyamatos történetté rakható össze az egész.

     

Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?