hrlfg
Pages - Téma lapok
     
Tempus fugit
     
Sunyi, a PÓK (Spider)
     
Jelentéstevés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
     
Summary - Megolvasó
Indulás: 2008-11-21
     
Battletech

 

 

Barney's Bastards

     Barney's Bastards were the first Battletech related fan-manual I ever created (back to 2006-2007). Originally it were a plain text-only creation I recently updated and added images to boost the whole content. It were designed for play special adventure in the BT universe. If you interested feel free to use it's content to play or to design your own BT adventure!

     Barney Nyomorultjai, ez volt at első Battletech kézikönyvem, amit saját kalandokhoz valaha is készítettem (úgy 2006-2007-ben). Eredetileg csak szöveget tartalmazott de kicsit feltupíroztam képekkel nemrég, hogy értékelhetőbb produktumnak tűnjék fel. Ez saját kalandhoz készült, de nincs akadálya, hogy bárki más is lejátsza vagy felhasználja saját kalandok létrehozásához!

 

Falcon Knights

     Falcon Knights is a field manual describes an unit inspired by the "Dragoon Compromise" and designed for fan-made adventures. This manual contains personnel, equipment and organisation descriptions, everything what needed even to an instant action game! The contained mechs are not formal and may not fit for the published TROs so consider them as hero version otherwise unable to created.

     Sólyom Lovagok a címe ennek a leírásnakn mely egy komplett egységet mutat be amit a híres "Dragonyos Kompromisszum" ihletett. A leírás tartalmazza a személyzet, felszerelés és beosztások bemutatását lehetővé téve akár azonnali játékokban való felhasználását is! A benne foglalt mechek nem feltétlenül kompatinilisek a hivatalos technikai leírásokkal szóval mindenki tekintse őket egyfajta "hős változatoknak" amiket egyébként aligha engednének a szabályok elkészíteni...

Red Corsairs

     Red Corsairs is a custom field manual describes the mercenary unit bear the title included name. Much like the Falcon Knights it contains description of personnel and mechs alike granting adequate background informations for instant games to play. The included mechs are all special and unlike to recreate based on TROs.

     Vörös Kalózok a címe ennek a leírásnak, mely a címben foglalt nevű zsoldosegységet írja le. Amint a Sólyom Lovagokban úgy ebben is megtalálható mind a személyzet, mind pediglen a felszerelések leírása, szóval nincs akadálya az egység játékban való azonnali kipróbálásának! Az ebben foglalt mechek szintén kilógnak a sorból, mind speciális, aligha megismételhető változat.

Geist's Regiment

     Geist's Regiment is also an unit description custom field manual and a first of my fan-made manuals what contains vehicles not only mechs! It contains everything one may need to know about the Regiment and it's history before - if want - try them in a game. It also contain infantry units what I and my friends never used but story-wise they were included and implemented...

     Geist Ezrede szintén egy "fan-made" egységleírás, az első olyan leírásom, amely mecheken kívül harci járműveket is tartalmaz. Minden benne van amit az Ezredről tudni érdemes - s ha valaki akarja - azonnal játszhatóvá tegye az egységet. A leírás ugyan tartalmaz gyalogsági egységeket is de sem én sem a barátaim nem használtuk ezt a részt, mindazonáltal történeti szempontból mégis belekerült a leírásba...

Designs of Destruction

     This manual contains circa 60 special mechs' descriptions with background stories. All the included designs were created untill 2013 and thus it also includes the mechs featured in the Falcon Knights. These are all special, story- or RPG-designed variants mostly unable to reproduce by TRO standards and rules. Feel free to use them either directly to play in a game or as part of your own story's background.

     Ez a kézikönyv közel 60 speciális mech leírásait tartalmazza és a hozzájuk tartozó háttértörténeteket. Ezek mindegyike 2013-ig készült, így a Sólyom Lovagok gépei is benne vannak ebben a könyvben. Ezek a variánsok mind speckók, történethez vagy szerepjátékhoz készültek így nyugodtan használjátok őket ennek megfelelően! Természetesen nem feltétlenül összeegyeztethetőek a hivatalos technikai dokumentációkkal.

Designs of Destruction II

     The second chapter includes a whole load of new special mech variants along with vehicles, aerospace assets and even new weapon systems. All of the new weapons are fan-made but fits well into the BT universe and adequate to be featured in games or stories.

     A második felvonás ismét rengeteg speciális mechet tartalmaz, továbbá járműveket, lég-űr egységeket és új fegyverrendszereket is. Az összes új fegyver "fan-made", nem hivatalos, de jól illenek a BT univerzumhoz eképpen pedig megfelelőek lehetnek játékokhoz vagy saját történetek elemeinek.

 

     

SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...